marți, 31 decembrie 2013

2013

Hello, dragilor!
În primul rând imi pare foarte rău că nu v-am mai scris...Ultima lună a fost extrem de agitată pentru mine şi nu prea am avut timp de nimic. Dar iată-mă aici, în ultima zi din minunatul an 2013, un an dificil pentru mine, dar plin şi cu momente frumoase şi extrem de surprinzătoare.

Dacă ar fi sa fac un bilanţ pentru anul 2013, aş spune în primul rând că am crescut, m-am maturizat mult. E ceva normal şi e bine că am avut parte de multe experienţe din care am avut ce învăţa. Dar cel mai important e faptul că am cunoscut mulţi oameni. Unii dintre ei mi-au devenit prieteni buni şi împreună am petrecut momente deosebite. Alţii m-au făcut sa trăiesc momente dificile, m-au pus în situaţii neplăcute şi nu le-a păsat de mine. Şi unora, şi altora, vreau să le mulţumesc. Celor dintâi le mulţumesc pentru că au ştiut să fie prieteni adevăraţi, pentru că mi-au fost alături şi la bine, şi la rău. Iar celor din urmă le mulţumesc pentru că datorită lor am devenit şi mai puternică, şi mai hotărâtă decât eram înainte. În plus, m-au învăţat că în anumite situaţii e mai bine să fii mai egoist, şi să te pui pe tine pe primul loc. Aşa că ţin vă mulţumesc încă o dată pentru lecţiile preţioase şi de neuitat!

Am făcut multe schimbări anul ăsta. M-am gândit şi m-am răzgândit. Am pornit într-o direcţie, iar apoi am schimbat-o. Mi-am permis să greşesc mult mai mult decât o făceam înainte. N-a mai contat. Nu m-au mai sufocat temerile, nu le-am mai dat voie. Acelaşi lucru vă sfătuiesc şi pe voi să faceţi: Greşiţi, nu e un capăt de ţară! Greşiţi, dar apoi învăţaţi ceva din greşeli, pentru că numai aşa puteţi deveni mai buni în orice aţi face!

Revenind la schimbări, am schimbat cam tot ce se putea. De la locuinţă (cea de acum e superbă şi un adevărat cămin, un loc căruia îi pot spune "acasă"), până la activităţile pe care le desfăşor acum.
                   (iarna în Bucureşti de la fereastra căsuţei mele)

Mi-am schimbat chiar şi tunsoarea. De fapt, cam de acolo au început schimbările mai radicale. O nouă tunsoare, noi perspective asupra vieţii, noi ţeluri de atins! (Dragi băieţi, nu vă obosiţi prea tare să inţelegeţi cum vine asta, e ceva ce nici măcar noi nu înţelegem prea bine. Dar funcţionează!)

Şi tot anul ăsta am petrecut mai mult timp alături de cei dragi, de la părinţi până la prieteni veeeechi de tot. Au fost momente frumoase, momente speciale care s-au transformat in amintiri deosebite.

Ce îmi doresc de la 2014? Cam tot ce îsi doreşte oricine: sănătate, fericire şi putere de muncă. Restul cred că vin de la sine. Totuşi, am să va scriu pe larg, într-o postare viitoare, ce dorinţe vreau să mi se îndeplineasca în 2014. Pe mine noaptea dintre ani mă va prinde alaturi de prieteni buni, acasă (nu la mine, ci la una dintre cele mai bune prietene ale mele). Vom avea mâncare bună, muzică frumoasă şi sunt sigură că ne vom distra la maxim! Mâine am să vă povestesc cum a fost!
                        (luminiţe în Piteştiul meu drag)

La mulţi ani, dragilor! Să fiţi fericiţi, să vă bucuraţi de noaptea asta şi să păşiţi în noul an fără regrete şi fără temeri. Fiţi curajoşi si iubiţi mult!