marți, 28 mai 2013

Voluntariat Finala Cupei Romaniei

 

    Dupa ce anul trecut am participat ca voluntar la festivitatea de deschidere a Finalei Europa League, de pe Arena Nationala din Bucuresti, anul acesta am din nou ocazia de a participa in cadrul unui eveniment asemanator. Este vorba despre festivitatea de deschidere si festivitatea de premiere a Finalei Cupei Romaniei, ce va avea loc sambata, 1 iunie, tot pe Arena Nationala.
    M-am inscris ca voluntar la inceputul saptamanii trecute, fiind extrem de incantata ca as putea repeta experienta de anul trecut. Si dupa ce cateva zile bune am asteptat cu nerabdare un mail de confirmare, iata ca sambata seara a venit si vestea buna. Aseara am avut prima intalnire, care s-a desfasurat in cadrul stadionului. Am reintalnit fosti colegi de la festivitatea de anul trecut, unii chiar buni prieteni si desigur ca acest lucru m-a bucurat. Experienta voluntariatului e una foarte frumoasa, ai parte de multe momente deosebite. Dar mai multe despre experienta de anul trecut voi scrie in postarile viitoare.
    Revenind la festivitatea de anul acesta, meciul din finala se va disputa intre Petrolul Ploiesti si CFR Cluj. Nu sunt a fana niciuneia dintre cele 2 echipe, eu tin cu Steaua de cand aveam vreo 5 ani. Dar oricum, ma bucur ca vom putea sa luam parte si la meci. Intotdeauna stiu sa ma bucur de un meci frumos, exact ca de un spectacol. Sunt sigura ca o sa fie si distractie, pe langa munca pe care va trebui sa o depunem la coregrafie. Din ce am vazut, coregrafia nu e complicata, nici macar prea complexa, cum a fost cea de anul trecut. In schimb, va trebui sa ne sincronizam bine si sa ne asezam intr-un anumit mod.
    Maine incep repetitiile la stadion. O sa fie interesant. Abia astept! :)

Sursa foto: www.gsp.ro

3 comentarii:

  1. Astept si eu cu nerabdare un reportaj scris de tine despre eveniment :D Sper sa te distrezi si sa iasa ceva frumos :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi strici surprizele!!! Sunt sigura ca o sa ma distrez si o sa si iasa ceva super frumos! :)

      Ștergere
    2. Dar nu am stricat nimic :))

      Ștergere