marți, 20 noiembrie 2012

A ales fericirea!



           Si-a dorit intotdeauna sa fie fericita si a facut tot posibilul sa reuseasca asta. A facut si greseli, dar toti facem. E firesc. Si intr-o seara a auzit intamplator acea melodie, melodia lor. Si-a adus aminte de prima data cand l-a vazut, si de a doua, si de a treia, si de fiecare data. Si de cum l-a asteptat rabdatoare aproape 4 ani, si de cat de fericita a fost in tot acel timp, desi el nu era fizic langa ea…
            Si-a dat seama cat de mult s-a schimbat, cat de mult s-a maturizat de cand a incetat sa-l mai astepte, de cand a hotarat sa-si traiasca viata simplu si sa fie fericita. Au trecut multe peste ea, necazuri prea multe, bucurii prea putine.
            Dar in acea seara a avut o revelatie, a existat un moment-cheie in care a realizat un lucru. Nu a fost fericita cu adevarat. Nu a reusit pentru ca a lipsit piesa cea mai importanta din acel puzzle care reprezinta viata ei. A lipsit prezenta lui, speranta si mai ales dorinta de a-l revedea, de a-l avea alaturi. Si-a dat seama atunci ca toti oamenii care s-au plimbat prin viata ei nu i-au adus fericirea, doar farame de fericire, mici bucatele care nu i-au fost de ajuns. Pentru ca doar el ii poate aduce intreaga fericire…Si a hotarat sa-l primeasca din nou acolo, in viata ei si sa nu-l mai lase sa plece niciodata.


Cu caldura, Anca





2 comentarii:

  1. Dar oare nu e acesta cel mai frumos lucru?avem speranta aceea in suflet care sta acolo si nu moare niciodata...parca dorinta noastra si puterea de a crede in ceva frumos ar putea schimba pana si inima care este departe,nu?si uneori credem ca atunci cand ne gandim cu acea forta necesara poate sta si se gandeste la noi!se zice..."daca crezi cu adevarat,toate fortele universului se unesc pentru a veni in ajutorul nostru"...asta nu o sa moara niciodata:speranta ca intr-o zi tot ceea ce credem cu adevarat va deveni real in ochii nostri si a persoanei de care ne este dor!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da!Cu siguranta ca acesta trebuie sa fie cel mai frumos lucru! Speranta, credinta ca totul va fi bine si ca vom putea fi in sfarsit fericiti. Va multumesc mult pentru comentariu, desi nu stiu cine sunteti. Cuvintele de mai sus m-au ajutat foarte mult si imi incalzesc inima, cu atat mai mult cu cat credeam ca sunt foarte putine persoanele care ar avea capacitatea sa inteleaga mesajul pe care am vrut sa-l transmit prin aceasta postare. Cu toate astea, iata ca ati reusit sa surprindeti exact esenta, ideea postarii mele, lucru care ma face foarte fericita! Multumesc inca o data! :)

      Ștergere