sâmbătă, 25 mai 2013

Fluturas ametit

    N-am pretins niciodata ca's perfecta. Imi cunosc bine calitatile, dar si mai bine imi cunosc defectele. E insa o trasatura a mea care mi se pare ca ma defineste foarte bine. E vorba de independenta emotionala. Si nu se refera la familie, prieteni, ca aici nu se aplica. Ci la iubirea aia care loveste peste tot si face ravagii.
    Ei bine, in cazul meu, aceasta independenta emotionala actioneaza ca un scut. Unul de foarte buna calitate! Pentru ca orice as face si orice s-ar intampla, parca nu ma "lipesc" nicaieri.
    Sunt ca un fluturas, zbor de colo-colo ca ametita, dar nu raman nicaieri. Si nu zbor din floare-n floare, nu! Nu va imaginati asa ceva, ca nu e cazul. Ar necesita prea mult timp (si n-am de unde sa-l scot) si ar fi prea obositor, iar mie nu-mi plac deloc lucrurile care ma obosesc (de-aia nu-mi plac nici examenele).
    De o singura fiinta am vrut odata sa ma "lipesc", dar n-am reusit. N-a fost bun lipiciul. Dar am revenit si-am mai incercat si-a doua oara, si-a treia oara, si-a...nici nu mai stiu a cata oara... Ca deh, perseverenta e favorabila, iar incapatanarea mea e legendara. :) Da' tot n-am reusit. Asa ca inca zbor de colo-colo, cautand sa ma asez intr-un loc bun, caldut, confortabil si sigur. De fapt, l-am gasit deja, dar n-a iesit cum trebuia.
    Dar o sa mai incerc. Si-o sa-mi cumpar lipici de calitate de data asta. Unul rezistent.

9 comentarii:

  1. Eu cred ca iti vei gasi locul atunci cand iti vei dori asta cu adevarat, pentru ca siguranta ta ii va atrage langa tine doar pe cei care vor fi la fel de siguri. E bine ca nu iti pierzi speranta, dar intre timp te poti ocupa de prioritati. Toate la timpul lor :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai chiar imi doresc cu adevarat, ca altfel nu-mi bateam capul :). Si da, bineinteles ca intre timp ma ocup de alte lucruri cu adevarat importante pentru mine, nu-mi place sa pierd timpul degeaba :)

      Ștergere
    2. Ei... atunci sa va intampla, doar ca nu se stie cand :)

      Ștergere
    3. Aaaa, pai da, normal. Oricum acum n-am timp si...nici chef :). Plus ca daca e ceva ce apreciez extrem de mult la viata mea, aia e independenta totala :)) Si n-as vrea s-o pierd prea curand.

      Ștergere
    4. Dar nu trebuie sa iti pierzi independenta intr-o relatie, contrar aparentelor. Chiar ar fi ceva sa le pastrezi pe ambele :)

      Ștergere
    5. Da, ar fi ideal, dar oricum...e bine asa :) Perfect pentru mine.

      Ștergere
    6. Dar... cum de iti doresti altceva desi asa este perfect pentru tine? (nu e nevoie sa raspunzi aici daca este o intrebare prea personala/indiscreta)

      Ștergere
    7. Pai, foarte simplu :) E perfect acum. Dar noi oamenii nu suntem facuti sa fim forever alone, asa ca e perfect normal si logic ca atunci cand intalnim/cunoastem persoana aia ideala pentru noi, care sa ne completeze perfect, bla bla bla (ii mai zice si suflet-pereche) sa ne-o dorim alaturi. :D Te-am lamurit acum?

      Ștergere