sâmbătă, 15 decembrie 2012

Momente



           Exista momente dificile in viata fiecarui om. Fie ca ele vin mai devreme, fie ca vin mai tarziu, ele lasa urme adanci in sufletul fiecaruia. Si chiar daca se spune ca timpul le vindeca pe toate, de fapt nu e chiar asa… Chiar si dupa multa vreme, cand ranile sufletului s-au vindecat, cicatricile raman si de fiecare data cand le simti, te intristezi si iti aduci iar aminte de acele momente grele.
            Ea…a avut o copilarie frumoasa. A avut parte de liniste, de caldura din partea familiei si a fost fericita. Apoi insa, nu a mai putut fi. A avut parte de zile grele, care au consumat-o sufleteste foarte mult. Iar cand a crezut ca s-a terminat cu suferinta, si-a dat seama ca sufletul ei era pustiu. Pur si simplu nu s-a mai recunoscut. Nu mai era vesela, radioasa. Nu mai era ea.
            Dar a continuat sa lupte si dupa mai multe luni de zile, dupa indelungate eforturi, incet-incet si-a revenit. Si-a adus aminte de visurile ei, si-a redescoperit telurile in viata si a redevenit ceea ce era ea de fapt : o luptatoare !


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu