duminică, 7 aprilie 2013

O prietenie deosebita

   
    Pe Diana am cunoscut-o in clasa a 9-a, cand am intrat la liceu. Eram colege de clasa. Mi-aduc aminte cand am vorbit prima data, ca m-am uitat cu atentie la ea, de parca presimteam cumva ca avea sa reprezinte in viitor o persoana importanta pentru mine. Cred ca ne-am apropiat pentru ca amandoua eram in aparenta, persoane reci, indiferente. Diana impunea respect, era si este genul care nu "urmeaza turma", ci o conduce pe a ei (are calitati de lider). In esenta insa, aveam sa descopar o persoana calda, amabila, blanda si atenta. In clasa a 10-a ne-am mutat impreuna in aceeasi banca si asa am ramas pana am terminat liceul.
    Diana reprezinta o persoana speciala in viata mea, pentru ca a contribuit la crearea persoanei care sunt astazi. Ea a stiut cum sa ma ajute sa fiu mai puternica, m-a invatat sa devin mai intelegatoare, sa fiu mai toleranta cu cei din jurul meu, dar mai ales, m-a obligat sa imi scot la iveala ambitia de fiecare data cand eram pe cale sa renunt. M-a ajutat mult si m-a facut sa am mai multa incredere in ceea ce pot sa fac, sa nu ma mai subestimez (acum ma gandesc la problemele de matematica si de fizica :) ).
    Desigur ca au existat si conflicte si neintelegeri, ca in orice relatie, indiferent de natura ei, dar ma bucur ca am reusit sa le depasim. Si chiar daca in prezent nu prea reusim sa ne vedem, e bine totusi ca ne putem pastra prietenia intacta.
    Pentru toate cele pe care le-am enumerat mai devreme, vreau sa iti multumesc din suflet, draga mea :). Si pentru ca astazi este ziua ta, vreau sa iti urez sa ai parte de multa sanatate, fericire si sa reusesti sa iti indeplinesti toata telurile pe care ti le-ai stabilit!
    LA MULTI ANI!!! ^^

2 comentarii:

  1. Ce dragut! Si eu am o prietena din clasa a 9 a, Lorena. Am tinut legatura pana in ziua de astazi. Ne era imposibil sa stam una fara cealalta, atata timp cat ne vedeam zilnic la scoala. Ea a mers la Litere, eu la Jurnalism. Parca ne completam una pe cealalta :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Foarte frumos :) Noi semanam destul de bine, dar cumva ne si completam, e putin ciudat :D

      Ștergere