duminică, 21 iulie 2013

Poti sa spui ce vrei...


A trecut mult timp. Prea mult. Si acum, deodata parca nimic nu mai conteaza. Nimic din ceea ce a fost, ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat vreodata.
Iar tu, regreti. Ai inceput sa regreti ca n-ai stiut sa apreciezi. Nici macar o data nu ai apreciat ceea ce ai avut.
Te doare acum sa o vezi asa diferita. Te doare sa vezi ca e independenta, fericita, multumita cu viata ei de acum. Dar n-ai sa stii nicicand cat a luptat pentru toate astea. N-ai sa stii cat i-a luat sa-si dea seama ce sa faca cu viata ei, de unde sa inceapa. Si nici in cate nopti a adormit gandindu-se la sensul vietii ei, pe care il credea pierdut.
Nu, n-ai fost tu totul. N-a fost asa. Tu ai fost doar o parte din viata ei, dar cand a renuntat la tine a trebuit sa renunte la tot ce te includea pe tine. Erai pur si simplu peste tot, iar ea a vrut sa schimbe asta. Daca a fost capabila sa o ia complet de la capat, inseamna ca e puternica. O femeie cu adevarat puternica si hotarata. Determinata in atingerea telurilor propuse. Asta e binecuvantarea ei si tot asta a fost si blestemul.
Si totusi, parca acum e alta. Nu mai e fata draguta, calda, blanda, pe care ai cunoscut-o. Acum e o femeie rece, indiferenta. Privirea ei nu mai e luminoasa, e intunecata, e complet schimbata. Ai fost tu de vina? Nu, nu te simti prea bine! A fost viata, au fost circumstantele. Si multele incercari prin care a trecut. Iar tu ai reprezentat doar una din ele. Dar ce conteaza acum e ca ea e bine, linistita.
Doare nu? Nu conteaza. Poti sa spui ce vrei, dar n-o sa mai conteze!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu