sâmbătă, 27 aprilie 2013

Iubeste pentru tine!



    Pentru fiecare dintre noi, vine acel moment in care intalnim persoana ideala, de care ne indragostim atat de tare incat stim ca oricine ar mai aparea in viata noastra nu va putea schimba acest lucru.
    Se spune ca atunci cand iubesti devii mai bun, mai darnic si mai vulnerabil. Eu cred insa ca iubirea ar trebui sa ne faca sa ne simtim impliniti, mai puternici si sa ne aduca fericirea. Chiar daca uneori nu putem fi cu persoana aceea.
    Ar trebui sa fim liberi atat in gandire, cat si in simtire. Iar libertatea in dragoste tine doar de noi, pe principul "Iubesc pe cine vreau, cand vreau si cum vreau." Ar trebui sa iubim liber, fara sa avem asteptari. Doar sa iubim.

    Si ca un sfat, atat pentru fiecare dintre voi, cat si pentru mine:
Iubeste pentru tine! Iubeste pentru ca asta te face fericit. Iubeste dincolo de limitele pe care ti le impun ceilalti si dincolo de parerile lor (Vorba aia: "Cainii latra, ursul trece."). Iubeste liber, fara sa ai pretentia ca si persoana aceea sa simta la fel. Pentru ca daca e cea potrivita, si ea te va iubi pe tine. Si in final, iubiti mult, iubiti cu intensitate si nu ezitati sa va aratati sentimentele intr-un mod subtil si elegant!

5 comentarii:

  1. Nu stiu exact cum poti fi fericit iubind pe cineva care nu te iubeste. Oricat de mult ti-ai impune, nu poti sa nu fii macar o secunda egoist/a si sa te intrebi de ce nu puteti fi impreuna... probabil ca ar trebui intai sa invatam cum sa iubim si apoi sa ne bucuram de iubire... desi nici asta nu cred ca se poate, pentru ca nu poti invata fara sa iubesti si nu poti iubi daca nu te bucuri de iubire. Dar e bun ultimul sfat :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Bineinteles ca nu functioneaza pentru toti la fel. Fiecare simte diferit, fiecare iubeste diferit. Ceea ce am scris a fost ce am invatat din experienta mea de viata. Si nu am pretentia ca toata lumea sa fie de acord. Suntem diferiti si e bine sa ne simtim liberi sa gandim si sa simtim cum vrem noi :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stiu ca asa este, dar ar fi frumos sa functioneze pentru toti. Mai trebuie gasita implementarea :)

      Ștergere
    2. Asta e ceva ce tine de fiecare dintre noi. Din pacate, nu exista o regula universal valabila prin care toti sa reusim :)

      Ștergere